Miten yrittäjä hyötyy Mobiilivarmenteesta?

Mobiilivarmenne on jo suosittu tapa kirjautua netissä. Nyt jos koskaan yrittäjän kannattaa toimia ja tarjota Mobiilivarmenne tunnistautumiskeinona asiakkailleen.

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus. Se on puhelimen SIM-kortilla sijaitseva tunniste, jonka avulla voi kirjautua verkkopalveluihin ja hoitaa henkilökohtaisia asioita netissä. Vain yksi tunnusluku riittää eli Mobiilivarmenne on erittäin helppokäyttöinen. Tällä hetkellä Mobiilivarmenne toimii jo 20 000 eri verkkopalvelussa.

Miksi sinun palveluntarjoajana kannattaa ottaa verkkosivuillesi Mobiilivarmenne käyttöön ja miten se onnistuu helpoiten? Tässä kolmen suurimman operaattorin edustajat antavat sinulle käyttökelpoiset neuvot. Vastaajina DNA:n kehityspäällikkö Lasse Leppänen, Business Manager Perttu Hörkkö Elisalta sekä Senior Business Manager Stefan Anderson Telialta.

Miksi sinun yrittäjänä kannattaa ottaa Mobiilivarmenne käyttöösi verkkosivuillesi?

Perttu Hörkkö Elisa: ”Kaikissa tekemissämme tutkimuksissa asiakkaamme kehuvat Mobiilivarmenteen helppokäyttöisyyttä. Turvallisuus, edullisuus ja helppokäyttöisyys ovatkin Mobiilivarmenteen kulmakivet. Jokainen nettiasiointikerta on Mobiilivarmenteen avulla sujuva sekä yritykselle että asiakkaalle.”

Lasse Leppänen DNA: ”Mobiilivarmenne vähentää pettymyksiä. Usein ihmisiltä jää netissä asiointi kesken, koska pankkitunnukset eivät ole käden ulottuvilla. Mobiilivarmenteen kanssa näin ei käy, koska kännykkä on aina mukana.”

Stefan Anderson Telia: ”Nettiasioinnissa puhutaankin paljon bisneskriittisestä hetkestä. Jos asiakas kokee vaikeuksia, muun muassa heräteostokset jäävät tekemättä. Koska kännykkä jää harvemmin kotiin, mobiilivarmenne madaltaa kynnystä asioida verkossa. Itsekin olen huomannut, että lompakko ja avaimet unohtuvat kotiin helpommin kuin kännykkä.”

Miten hankit Mobiilivarmenteen sivuillesi?

  1. Ota yhteyttä oman operaattorisi yrityspalveluihin.
  2. Kartoitamme tilanteesi ja tarpeesi.
  3. Autamme sinua ottamaan Mobiilivarmenteen käyttöön yrityksesi järjestelmissä.

Mobiilivarmenteen liittäminen asiointipalveluun on helppoa sekä verkossa että mobiilissa. Mobiilivarmenne on erinomainen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka käyttävät vahvaa tunnistautumista sähköisessä asioinnissa.

Vahva tunnistautuminen on lähitulevaisuudessa entistä tärkeämpää. Toukokuussa 2018 voimaan astuva uusi EU:n tietosuoja-asetus kirittää myös yrittäjiä parantamaan tietoturvaansa. Uusi asetus korvaa vanhan kansallisen henkilötietolain. Jatkossa yritysten on kyettävä osoittamaan, että henkilötiedot on suojattu ja että ne ovat suojassa myös ulkopuolisilta.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: