Elisan asiakas: näin aktivoit Mobiilivarmenteen käyttöösi

Se on maksuton. Se on turvallinen, nopea ja helppo käyttää. Katso tästä, kuinka saat Mobiilivarmenteen käyttöösi Elisan asiakkaana.

Mobiilivarmenteen käyttö sähköisenä tunnistautumisvälineenä yleistyy Suomessa nyt vauhdilla. Kännykän SIM-kortissa toimiva varmenne on aina mukanasi. Se on erittäin turvallinen, sillä vaikka puhelimesi varastettaisiin, kukaan toinen ei Mobiilivarmennettasi voi käyttää.

Elisan Mobiilivarmenteen voi ottaa käyttöön jokainen vähintään 15-vuotias, jolla on Elisan liittymä ja verkkopankkitunnukset. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit rekisteröidä Mobiilivarmenteen Elisan myymälässä.

Aktivoi Mobiilivarmenne verkossa osoitteessa elisa.fi/varmenne

1. Kirjoita puhelinnumerosi viivalle ja saat kertakäyttöisen salasanan, jolla varmistetaan että liittymääsi voi rekisteröidä Mobiilivarmenteen.

 

2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi

3. Hyväksy sopimusehdot

4. Kirjoita yhteystietosi

5. Luo oma henkilökohtainen tunnuslukusi

6. Vahvista Mobiilivarmenteen rekisteröinti

7. Saat puhelimeesi viestin, kun Mobiilivarmenne on valmis käyttöön ja pääset kirjautumaan turvallisesti tuhansiin verkkopalveluihin

 

Nyt voit tehdä saman perässä täällä.

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimellasi. Mobiilivarmenne kulkee aina mukanasi, sillä se sijaitsee kännykän SIM-kortilla.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: