Tutkimus: lähes kaikki Mobiilivarmenteen käyttäjät kertovat olevansa tyytyväisiä

Kun sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi netissä, on kätevintä käyttää Mobiilivarmennetta. Sen käyttäjät arvostavat turvallisuutta ja nopeutta.

Harvan meistä enää tarvitsee käydä verovirastossa tai jonottaa tuntikausia passia. Käytännössä kaikki julkiset palvelut Suomessa ovatkin jo verkossa yritysten palveluista puhumattakaan.

Digitaalisessa maailmassa turvallisuus ja tunnistautuminen ovat perusasioita.

Turvallinen palvelu varmistaa ensin käyttäjänsä henkilöllisyyden.

Verkkopankkitunnukset on tunnetuin tapa tunnistautua netissä, mutta Mobiilivarmenteen suosio kasvaa koko ajan. Se on puhelimen sim-kortissa toimiva sähköinen henkilöllisyystodistus, jota käytettäessä ei tarvita tunnuslukulistoja. Mobiilivarmenteen käyttäjiä onkin jo yli 225 000.

Tutkimuksen mukaan lähes kaikki Mobiilivarmenteen käyttäjät kertovat olevansa tyytyväisiä.

”Tekemämme tutkimuksen mukaan 86 prosenttia mobiilivarmenteen käyttäjistä pitää palvelua erittäin tai melko turvallisena”, sanoo asiakkuusjohtaja Hannu Horttana IroResearch Oy:stä.

Elämäntapamme on viime aikoina ollut isossa muutoksessa. Ihmiset haluavat yhä enemmän hoitaa asioitaan missä tahansa ja mihin aikaan tahansa.

Mobiilivarmenne sopii tähän elämäntapaan loistavasti.

”Mobiilivarmenne täyttää lain vaatimat vahvan tunnistautumisvälineen vaatimukset ja on lisäksi nopea ja vaivaton käyttää”, kertoo lakimies Jussi Mäkinen ICT-alan edunvalvontajärjestöstä FiComista.

”Vasta tänä vuonna Mobiilivarmenteella on todella päässyt asioimaan kaikissa julkisissa palveluissa, vaikka se on ollut olemassa jo kymmenen vuotta. Mobiilivarmenteen käyttöä on vauhdittanut Suomi.fi-nettipalvelu, jossa jokainen voi hoitaa omia asioitaan kunnan ja valtion palveluissa.”

”Monet ihmiset miettivät yhä tarkemmin, mihin antavat henkilötietojaan. Vahva tunnistautuminen, kuten Mobiilivarmenne, takaa että palveluihin kirjautuminen ja niissä asiointi on turvallista”, sanoo Mäkinen.

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimellasi. Mobiilivarmenne kulkee aina mukanasi, sillä se sijaitsee kännykän sim-kortilla.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: