Mobiilivarmenne toimii jo yli 20 000 palvelussa

4.9.2017

Valtakunnan julkiset palvelut on koottu yhteen paikkaan. Uudistuneessa Suomi.fi:ssä pääset asioimaan kotikuntasi ja valtion viranomaisten kanssa sähköisesti. Kaikkien palvelujen ovet aukeavat kätevimmin Mobiilivarmenteella.

Unohda puhelut jumittuneeseen puhelinvaihteeseen. Jätä hermostunut kahlailu verkkosivuilla oikeaa asiantuntijaa metsästäessäsi. Hoida hommat suoraviivaisesti osoitteessa Suomi.fi.

Etsitpä sitten kunnan omaa tai valtion viranomaisen tarjoamaa palvelua, ne kaikki löytyvät nyt uudesta valtakunnallisesta asiointipalvelusta. Se on toiminut loppukesästä asti siltana yli 20 000 toimenpiteeseen ja palveluun.

Hanketta Väestörekisterikeskuksen palveluarkkitehtuuriyksikössä luotsaava Janne Viskari on tyytyväinen mies.

”Nyt kaikki palvelut löytyvät yhdeltä ja samalta luukulta. Käyttäjän ei tarvitse edes tietää, kenen viranomaisen vastuulla mikäkin toimi on. Vastaus löytyy hakutoiminnolla.”

Uuteen malliin siirryttiin, koska digitalisoituvassa yhteiskunnassa ihmiset hoitavat yhä enemmän asioitaan kännykkänsä avulla. Suomi.fi on turvallinen asiointikanava, jossa henkilöllisyys pitää aina todistaa joko kännykän sim-kortissa toimivalla Mobiilivarmenteella.

”Mobiilivarmenteen suosio kasvaa, koska se on helppokäyttöinen ja vahva mobiilitunniste.”

Joko olet tutustunut Suomi.fihin, suomalaisten uuteen asiointipalveluun?

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimellasi. Mobiilivarmenne kulkee aina mukanasi, sillä se sijaitsee kännykän sim-kortilla.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Lähes 25 000 uutta Mobiilivarmenteen käyttäjää kesän aikana

21.08.2017

Mobiilivarmenne on markkinoiden turvallisin ja helpoin tapa kirjautua verkkopalveluihin. Käyttäjän tarvitsee muistaa ainoastaan oma puhelinnumeronsa ja itse valitsemansa nelinumeroinen tunnusluku.

Lauran rivarielämään kuuluvat torstaijätskit ja Mobiilivarmenne

14.08.2017

Mobiilivarmenteella on helppo tarkastaa lasten reseptit, perheen vakuutukset ja Kelan asiointisivut.

Ota käyttöön: