Mobiilivarmenne toimii jo yli 20 000 palvelussa

Valtakunnan julkiset palvelut on koottu yhteen paikkaan. Uudistuneessa Suomi.fi:ssä pääset asioimaan kotikuntasi ja valtion viranomaisten kanssa sähköisesti. Kaikkien palvelujen ovet aukeavat kätevimmin Mobiilivarmenteella.

Unohda puhelut jumittuneeseen puhelinvaihteeseen. Jätä hermostunut kahlailu verkkosivuilla oikeaa asiantuntijaa metsästäessäsi.

Hoida hommat suoraviivaisesti osoitteessa Suomi.fi.

Etsitpä sitten kunnan omaa tai valtion viranomaisen tarjoamaa palvelua, ne kaikki löytyvät nyt uudesta valtakunnallisesta asiointipalvelusta. Se on toiminut loppukesästä asti siltana yli 20 000 toimenpiteeseen ja palveluun.

Hanketta Väestörekisterikeskuksen palveluarkkitehtuuriyksikössä luotsaava Janne Viskari on tyytyväinen mies.

”Nyt kaikki palvelut löytyvät yhdeltä ja samalta luukulta. Käyttäjän ei tarvitse edes tietää, kenen viranomaisen vastuulla mikäkin toimi on. Vastaus löytyy hakutoiminnolla.”

Uuteen malliin siirryttiin, koska digitalisoituvassa yhteiskunnassa ihmiset hoitavat yhä enemmän asioitaan kännykkänsä avulla. Suomi.fi on turvallinen asiointikanava, jossa henkilöllisyys pitää aina todistaa esimerkiksi kännykän sim-kortissa toimivalla Mobiilivarmenteella.

”Mobiilivarmenteen suosio kasvaa, koska se on helppokäyttöinen ja vahva mobiilitunniste.”

Joko olet tutustunut Suomi.fihin, suomalaisten uuteen asiointipalveluun?

Mobiilivarmenne on helppo ja turvallinen tapa kirjautua verkkopalveluihin matkapuhelimellasi. Mobiilivarmenne kulkee aina mukanasi, sillä se sijaitsee kännykän sim-kortilla.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: