Lauran rivarielämään kuuluvat torstaijätskit ja Mobiilivarmenne

”Kahden lapsen kanssa oppii aikatauluttamaan arkea”, sanoo Laura Pöpken. Perheenäidin uusin työkalu kulkee aina mukana kännykän sim-kortilla.

Joskus uusien asioiden omaksuminen ottaa aikansa. Muutimme Helsingin keskustasta Espoon Matinkylään viime marraskuussa. Oiva syntyi tammikuussa. Ensimmäiset kuukaudet olivat vaikeita. Missään ei ollut valoja, ei ihmisiä eikä elämää. Kun kävimme vanhoilla kotikulmilla, alkoi melkein itkettää.

Mutta ei nelihenkinen perheemme enää kaksioon mahtuisi. Nyt meillä on 110 neliön rivarikoti, oma piha ja lyhyt kävelymatka merenrantaan.

Niilon päiväkodin kautta olemme tutustuneet kivoihin perheisiin ja rantalenkit kimmeltävien aaltojen äärellä nostaneet mielialaa. Ehkä me vielä kotiudumme, huomaan jo välillä ajattelevani.

Toiset asiat taas tapahtuvat nopeasti, niin kuin Mobiilivarmenteen käyttöönotto.

Pistin merkille, että monessa sähköisessä palvelussa on tunnistautuessa sen niminen painike. No, menin puhelinoperaattorini sivulle, tilasin Mobiilivarmenteen ja kahdessa sekunnissa sain tunnistaumiskoodin. Ihan ensimmäiseksi klikkauduin Kelaan katsomaan, kauanko minulle vielä tätä äitiyspäivärahaa on tulossa. Tuleehan sitä. Ei tässä vielä kiire töihin ole.

On täällä Espoossa onnenhetkiäkin. Joka torstai tulemme päiväkodista Niilon ja Oivan kanssa Matinlahdenrantaan kahvila Merenneitoon jätskille. Tästä on tullut meidän yhteinen lempipaikka.

Seuraavaksi aion ehdottaa lähikaupassamme Alepassa, että ketjun ruokakassipalvelu ottaisi Mobiilivarmenteen asiakkaiden tunnistautumisen tavaksi. Sekin helpottaisi meidän perheen arkea.”

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: