Lapsi aloittaa koulun, äiti sukeltaa sähköisiin palveluihin

1.8.2017

”Elämästä on tullut nopeatempoista. Asiat tuppaavat unohtumaan, ellei niitä hoida heti”, sanoo helsinkiläinen Aino Eerikäinen.

Helpottaakseen arkeaan Aino otti käyttöön Mobiilivarmenteen.

”Tyttäreni Inkeri menee elokuussa ekalle luokalle. Se tuo minunkin elämääni uusia asioita, kuten koulun viestijärjestelmän Wilman, jonka käyttäjätunnuksen voi luoda Mobiilivarmenteella.” 

”Aikaisemmin olen hoitanut omia ja tyttäreni asioita omilla pankkitunnuksillani. Toisinaan kuitenkin huomaan jättäneeni pankkitunnukset kotiin ja asiat jäävät tekemättä. Se harmittaa.

Mobiilivarmenne on kännykän sim-kortissa toimiva henkkari. Otin sen käyttöön operaattoriltani koemielessä. Haluan nimittäin testata, saanko asiat hoidettua nopeammin, kun tunnistautuminen sujuu pelkällä puhelimella.

Ihan ensimmäiseksi kokeilin Mobiilivarmennetta Kelan verkkopalvelussa. Helppoa ja mukavaahan se oli, kun ei tarvinnut puljata pankkitunnusten kanssa.  Samalla tavalla tunnistautuminen sujuu sähköisten reseptien ja lääkäriaikojen varaamisessa. Ja kuulemma jopa tuhannessa muussakin verkkopalvelussa.

Esimerkiksi ratikassa istuessa on hyvä hetki hoidella käytännön puuhia.”

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Lähes 25 000 uutta Mobiilivarmenteen käyttäjää kesän aikana

21.08.2017

Mobiilivarmenne on markkinoiden turvallisin ja helpoin tapa kirjautua verkkopalveluihin. Käyttäjän tarvitsee muistaa ainoastaan oma puhelinnumeronsa ja itse valitsemansa nelinumeroinen tunnusluku.

Lauran rivarielämään kuuluvat torstaijätskit ja Mobiilivarmenne

14.08.2017

Mobiilivarmenteella on helppo tarkastaa lasten reseptit, perheen vakuutukset ja Kelan asiointisivut.

Ota käyttöön: