Tanssinopettaja hoitaa työt loppuun Mobiilivarmenteella ja lähtee kesälomalle

3.7.2017

”Kesäloma odottaa jo, mutta ensin hoidan toiminimeni laskut”, sanoo Kiki Molander. Mobiilivarmenteesta on tullut kehonhallinnan– ja tanssinopettajan uusin työkalu.

”Tallinnassa yhdistyy hauskalla tavalla keskiaikainen keskusta ja nuorekas, eteenpäin pyrkivä meininki. Kun kolme vuotta sitten huomasin käyväni Virossa jatkuvasti lomalla, oli aika hankkia Kalamajan alueen liepeiltä Karjamaalta kakkosasunto.

Tallinnassa tutuksi tuli myös virolaisten digimyönteinen ilmapiiri.

Virossa kaikilla kansalaisilla on sähköinen henkilöllisyystodistus. Hehän äänestävätkin sähköisesti!

Suomessa minusta tuli tänä vuonna virallisesti digikansalainen, kun kävin puhelinoperaattorini sivulla ottamassa Mobiilivarmenteen käyttöön. Haluan ennen kaikkea helpottaa yritykseni Bodywisen asioiden hoitamista. Nyt esimerkiksi ennen lomia täytyy vielä maksaa arvonlisäverot verottajalle.

Aikaisemmin tunnistauduin verottajan palveluun pankin tunnuslukulistalla. Nyt homma hoituu kätevästi Mobiilivarmenteella ja minun tarvitsee muistaa vain yksi tunnusluku. Ei se sen kummempaa ole.

Sen jälkeen laitan Pilates Wing -salin oven kiinni ja painelen kesälomalle.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Lähes 25 000 uutta Mobiilivarmenteen käyttäjää kesän aikana

21.08.2017

Mobiilivarmenne on markkinoiden turvallisin ja helpoin tapa kirjautua verkkopalveluihin. Käyttäjän tarvitsee muistaa ainoastaan oma puhelinnumeronsa ja itse valitsemansa nelinumeroinen tunnusluku.

Lauran rivarielämään kuuluvat torstaijätskit ja Mobiilivarmenne

14.08.2017

Mobiilivarmenteella on helppo tarkastaa lasten reseptit, perheen vakuutukset ja Kelan asiointisivut.

Ota käyttöön: