Tanssinopettaja hoitaa työt loppuun Mobiilivarmenteella ja lähtee kesälomalle

”Kesäloma odottaa jo, mutta ensin hoidan toiminimeni laskut”, sanoo Kiki Molander. Mobiilivarmenteesta on tullut kehonhallinnan– ja tanssinopettajan uusin työkalu.

”Tallinnassa yhdistyy hauskalla tavalla keskiaikainen keskusta ja nuorekas, eteenpäin pyrkivä meininki. Kun kolme vuotta sitten huomasin käyväni Virossa jatkuvasti lomalla, oli aika hankkia Kalamajan alueen liepeiltä Karjamaalta kakkosasunto.

Tallinnassa tutuksi tuli myös virolaisten digimyönteinen ilmapiiri.

Virossa kaikilla kansalaisilla on sähköinen henkilöllisyystodistus. Hehän äänestävätkin sähköisesti!

Suomessa minusta tuli tänä vuonna virallisesti digikansalainen, kun kävin puhelinoperaattorini sivulla ottamassa Mobiilivarmenteen käyttöön. Haluan ennen kaikkea helpottaa yritykseni Bodywisen asioiden hoitamista. Nyt esimerkiksi ennen lomia täytyy vielä maksaa arvonlisäverot verottajalle.

Aikaisemmin tunnistauduin verottajan palveluun pankin tunnuslukulistalla. Nyt homma hoituu kätevästi Mobiilivarmenteella ja minun tarvitsee muistaa vain yksi tunnusluku. Ei se sen kummempaa ole.

Sen jälkeen laitan Pilates Wing -salin oven kiinni ja painelen kesälomalle.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: