Tennistä, standuppia ja terveystiedot Mobiilivarmenteella

Kuopiolainen Teija Soininen aloitti kesälomansa hankkimalla Mobiilivarmenteen. Samalla hän vinkkaa mitä kaikkea kesäisessä kaupungissa kannattaa tehdä!

”Jos tulet Kuopioon vain yhdeksi päiväksi, suuntaa Väinölänniemelle. Upeiden luonnonhiekkarantojen lisäksi Vänärillä pääset polskimaan myös sympaattisen uimalaitoksen altaassa.

Minä pelaan Väinölänniemellä tennistä. Yhtä kauniita kenttiä en ole nähnyt missään.

Toinen ehdoton kesäjuttu on kuljeskelu Puijolla luonnonsuojelualueella. Alkukesästä siellä muuten nähtiin karhu.

Olen alakoulun opettaja. Kuopiossa olen asunut jo 28 vuotta ja tykkään lupsakasta meiningistä. Synnyinseutuuni Varkauteen verrattuna ihmiset alkavat täällä helpommin juttusille. Myös stand up –esiintyjät kehuvat usein Kuopion yleisöä helpoimmaksi koko maassa.

Kuopiossa on kesällä niin paljon tekemistä, ettei muualle tarvitse lähteä. Viinijuhlilla on tänä vuonna teemana Amerikka. Siellä tulee taatusti käytyä maistelemassa jenkkiherkkuja.

Tänä kesänä on tullut tehtyä myös ihan uusia asioita. Lomani aluksi hankin ilmaisen sähköisen henkilötodistuksen, eli Mobiilivarmenteen. Jouduin tosin ensin soittamaan miehelleni, joka hakkasi mökillä halkoja. Tarvitsin hänen apuaan, koska puhelinliittymäni oli hänen nimissään. Saimme asian kuitenkin järjestettyä kuntoon.

Ihan ensimmäiseksi tunnistauduin Mobiilivarmenteella Omakanta-palveluun terveysasioitani tutkimaan. Kelpo vaihtoehto tunnistautumiseen, täytyy sanoa!”

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: