Kivitalossa tarvitaan kasveja ja Mobiilivarmennetta

Elämäniloa, estetiikka ja tekniikkaa. Mitä muuta moderni nainen muka tarvitsee?

”Olen moderni nainen ja tartun hyviin teknologisiin uudistuksiin. Korttelimme sisäpiha sen sijaan saisi palata vanhoihin aidattomiin aikoihin”, kertoo helsinkiläisen jugend-talon hallituksen puheenjohtaja Tuija Vilpunaho.

”Jos minä saisin yksin päättää, perinteikäs korttelimme kokisi renessanssin. Seitsemän talon välille rakennetut aidat saisi ainakin osittain purkaa, jotta ihmiset pääsisivät käyttämään koko piha-aluetta.

Asun Helsingin Punavuoressa 1907 valmistuneessa kerrostalossa ja tiedän, että entisaikaan kortteleissa asukkaat kohtasivat pihoilla. En minä tänne enää ulkohuusseja ja halkoliitereitä kaipaa, vaan istutuksia ja istuimia. Ihmisiä puiden alle kesäpäivää viettämään ja talvella laskemaan koko korttelin yhteisestä pulkkamäestä. Sellaista nykyajan yhteisöllisyyttä.

Minun elämässäni yhdistyy estetiikka, tekniikka ja elämänilo. Siirryin tänä keväänä Mobiilivarmenteen eli sähköisen henkilöllisyystodistuksen käyttäjäksi.

Olen jo tunnistautunut sillä useisiin asiointipalveluihin pankista kauppaostoksiin. Suosittelen Mobiilivarmennetta myös isännöitsijällemme ja muille tutuille. Sen avulla ei enää tarvitse kanniskella pankkien tunnuslukulistoja ja tunnistautuminen on aiempaa turvallisempaa.

Mitä vähemmän elämässä on tarpeetonta huolta ja säätöä, sen parempi.

Taloyhtiömme isossa, ajoittain hermojakin koetelleessa saneerauksessa teetimme julkisivun, katon ja ikkunat uusiksi. Kunhan työvälineet saadaan pihasta, on ihana päästä naapuriporukalla suunnittelemaan talon elokuisia 110-vuotisjuhlia. Lopultakin pääsemme nauttimaan ainakin omasta pihastamme.

Jatkan myös naapuritalojen ihmisten kanssa pihakeskusteluja. Toivottavasti sielläkin väki innostuu edistämään yhteistä korttelipihaa.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Maksatko pian kasvoillasi kaupan kassalla?

Mobiilivarmenteen jälkeen seuraava vahva tunnistautumistapa ovat biometriset tunnisteet.

Kotivärjäyksessä kannattaa olla tarkkana

Katso videolta, miten ihan kaikkea ei kannata kotona kokeilla vaikka se tuntuisi miten helpolta ja turvalliselta.

Ota käyttöön: