Mitä vikaa salasanoissa on?

Ne voidaan varastaa esimerkiksi tietojenkalastelun keinoin. Mobiilivarmenne edustaa kaksivaiheista tunnistusta. Koska kirjautuminen pitää vahvistaa fyysisellä laitteella, eli puhelimella, toisen ihmisen henkilöllisyyden väärinkäyttö edellyttäisi myös puhelimen varastamista ja tunnusluvun tietämistä.

Salasana ja käyttäjäntunnuksia voi päätyä kertaheitolla vääriin käsiin miljoonia, jos rikollinen onnistuu murtautumaan tietokantaan, jossa tunnuksia säilytetään. Mobiilivarmennetunnistuksessa tällaista riskiä ei ole. Jos joku haluaisi käyttää väärin samaan aikaan miljoonien ihmisten tietoja, hänen pitäisi varastaa kaikilta puhelin erikseen.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Vauhdilla kasvavasta kännykkätunnistuksesta entistä monipuolisempaa: DNA, Elisa ja Telia sopivat uudistetun Mobiilivarmenteen kehittämisestä

Mobiilivarmenne on turvallinen ja helppokäyttöinen tunnistusväline, jolla voi jo nyt kirjautua tuhansiin verkkopalveluihin. Mobiiilivarmenne on pankkitunnuksiin verrattava keino kirjautua.

Helppo ja turvallinen taikatemppu?

Aina ei mene ihan nappiin. Onneksi Mobiilivarmenne on oikeasti helppo ja turvallinen tapa tunnistautua netissä.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Ota käyttöön: