Pienempi veroprosentti Mobiilivarmenteella

17.7.2017

”Apua! Elämästäni on kadonnut rytmi”, tunnustaa juuri eläkkeelle jäänyt Emma Liiri. Tukea ja turvaa hän saa joka-aamuisesta sauvakävelystä sekä asioiden hoitamisesta.

Tämä on ensimmäinen vapaa viikkoni. Vaikka niin kuumeisesti näitä päiviä odotinkin, ainakin toistaiseksi tämä on ihan hirveää ja pelottavaa!

Laitoin tänään Bye bye -meilin entisille työkavereilleni lääkeyhtiö GSK:hon. Hoidin siellä markkinointia 19 ja puoli vuotta.

Olen peruslaiska ihminen. Jos en saa itseäni aamulla ylös sängystä, sieluni nukahtaa saman tien ja koko päivä valuu harakoille. Sitä minä eniten pelkään. Äitiyslomallakin olin ihan hukassa, kun päivistä katosi työn rytmi.

Nyt olen päättänyt herätä joka ikinen arkiaamu ja lähteä kelissä kuin kelissä sauvomaan.

Onneksi tänään sain tyttärentyttäreni Monan luokseni ja pääsimme Korkeasaareen. Ehkäpä jatkossa vietän Monan kanssa päivän viikossa.

Tuntuu myös ihanalta saada työkavereilta vastausviestinä terveisiä. On iso lahja, että aikoinaan 41-vuotiaana pääsin isoon kansainväliseen firmaan, jossa pysyin tietotekniikan kehityksessä mukana.

Työpuhelimeni vaihtui juuri omalle nimelleni ja aktivoin saman tien sähköisen henkilöllisyystodistuksen eli Mobiilivarmenteen. Ihan ensimmäiseksi tunnistaudun sillä verottajan sivulle. Haluan nähdä, miten eläkettäni ollaan verottamassa ja mitä minun tililleni on tulossa.”

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Pienempi veroprosentti Mobiilivarmenteella

17.07.2017

Laatuaikaa lapsenlapsen kanssa Korkeasaaressa ja asiallista aikaa verottajan kanssa. Hyvän päivän ainekset tuoreelle eläkeläiselle Emma Liirille.

Valtakunnan virallinen osoite

10.07.2017

”Parasta palvelua on kun, asiat hoituvat automaattisesti”, sanoo Valtiokonttorin digijohtaja Nina Nissilä.

Tanssinopettaja hoitaa työt loppuun Mobiilivarmenteella ja lähtee kesälomalle

03.07.2017

”Kesäloma odottaa jo, mutta ensin hoidan toiminimeni laskut”, sanoo Kiki Molander. Mobiilivarmenteesta on tullut kehonhallinnan– ja tanssinopettajan uusin työkalu.

Ota käyttöön: