Tennistä, standuppia ja terveystiedot Mobiilivarmenteella

28.6.2017

Kuopiolainen Teija Soininen aloitti kesälomansa hankkimalla Mobiilivarmenteen. Samalla hän vinkkaa mitä kaikkea kesäisessä kaupungissa kannattaa tehdä!

”Jos tulet Kuopioon vain yhdeksi päiväksi, suuntaa Väinölänniemelle. Upeiden luonnonhiekkarantojen lisäksi Vänärillä pääset polskimaan myös sympaattisen uimalaitoksen altaassa.

Minä pelaan Väinölänniemellä tennistä. Yhtä kauniita kenttiä en ole nähnyt missään.

Toinen ehdoton kesäjuttu on kuljeskelu Puijolla luonnonsuojelualueella. Alkukesästä siellä muuten nähtiin karhu.

Olen alakoulun opettaja. Kuopiossa olen asunut jo 28 vuotta ja tykkään lupsakasta meiningistä. Synnyinseutuuni Varkauteen verrattuna ihmiset alkavat täällä helpommin juttusille. Myös stand up –esiintyjät kehuvat usein Kuopion yleisöä helpoimmaksi koko maassa.

Kuopiossa on kesällä niin paljon tekemistä, ettei muualle tarvitse lähteä. Viinijuhlilla on tänä vuonna teemana Amerikka. Siellä tulee taatusti käytyä maistelemassa jenkkiherkkuja.

Tänä kesänä on tullut tehtyä myös ihan uusia asioita. Lomani aluksi hankin ilmaisen sähköisen henkilötodistuksen, eli Mobiilivarmenteen. Jouduin tosin ensin soittamaan miehelleni, joka hakkasi mökillä halkoja. Tarvitsin hänen apuaan, koska puhelinliittymäni oli hänen nimissään. Saimme asian kuitenkin järjestettyä kuntoon.

Ihan ensimmäiseksi tunnistauduin Mobiilivarmenteella Omakanta-palveluun terveysasioitani tutkimaan. Kelpo vaihtoehto tunnistautumiseen, täytyy sanoa!”

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Pienempi veroprosentti Mobiilivarmenteella

17.07.2017

Laatuaikaa lapsenlapsen kanssa Korkeasaaressa ja asiallista aikaa verottajan kanssa. Hyvän päivän ainekset tuoreelle eläkeläiselle Emma Liirille.

Valtakunnan virallinen osoite

10.07.2017

”Parasta palvelua on kun, asiat hoituvat automaattisesti”, sanoo Valtiokonttorin digijohtaja Nina Nissilä.

Tanssinopettaja hoitaa työt loppuun Mobiilivarmenteella ja lähtee kesälomalle

03.07.2017

”Kesäloma odottaa jo, mutta ensin hoidan toiminimeni laskut”, sanoo Kiki Molander. Mobiilivarmenteesta on tullut kehonhallinnan– ja tanssinopettajan uusin työkalu.

Ota käyttöön: