Kivitalossa tarvitaan kasveja ja Mobiilivarmennetta

1.6.2017

Elämäniloa, estetiikka ja tekniikkaa. Mitä muuta moderni nainen muka tarvitsee?

”Olen moderni nainen ja tartun hyviin teknologisiin uudistuksiin. Korttelimme sisäpiha sen sijaan saisi palata vanhoihin aidattomiin aikoihin”, kertoo helsinkiläisen jugend-talon hallituksen puheenjohtaja Tuija Vilpunaho.

”Jos minä saisin yksin päättää, perinteikäs korttelimme kokisi renessanssin. Seitsemän talon välille rakennetut aidat saisi ainakin osittain purkaa, jotta ihmiset pääsisivät käyttämään koko piha-aluetta.

Asun Helsingin Punavuoressa 1907 valmistuneessa kerrostalossa ja tiedän, että entisaikaan kortteleissa asukkaat kohtasivat pihoilla. En minä tänne enää ulkohuusseja ja halkoliitereitä kaipaa, vaan istutuksia ja istuimia. Ihmisiä puiden alle kesäpäivää viettämään ja talvella laskemaan koko korttelin yhteisestä pulkkamäestä. Sellaista nykyajan yhteisöllisyyttä.

Minun elämässäni yhdistyy estetiikka, tekniikka ja elämänilo. Siirryin tänä keväänä Mobiilivarmenteen eli sähköisen henkilöllisyystodistuksen käyttäjäksi.

Olen jo tunnistautunut sillä useisiin asiointipalveluihin pankista kauppaostoksiin. Suosittelen Mobiilivarmennetta myös isännöitsijällemme ja muille tutuille. Sen avulla ei enää tarvitse kanniskella pankkien tunnuslukulistoja ja tunnistautuminen on aiempaa turvallisempaa.

Mitä vähemmän elämässä on tarpeetonta huolta ja säätöä, sen parempi.

Taloyhtiömme isossa, ajoittain hermojakin koetelleessa saneerauksessa teetimme julkisivun, katon ja ikkunat uusiksi. Kunhan työvälineet saadaan pihasta, on ihana päästä naapuriporukalla suunnittelemaan talon elokuisia 110-vuotisjuhlia. Lopultakin pääsemme nauttimaan ainakin omasta pihastamme.

Jatkan myös naapuritalojen ihmisten kanssa pihakeskusteluja. Toivottavasti sielläkin väki innostuu edistämään yhteistä korttelipihaa.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Pienempi veroprosentti Mobiilivarmenteella

17.07.2017

Laatuaikaa lapsenlapsen kanssa Korkeasaaressa ja asiallista aikaa verottajan kanssa. Hyvän päivän ainekset tuoreelle eläkeläiselle Emma Liirille.

Valtakunnan virallinen osoite

10.07.2017

”Parasta palvelua on kun, asiat hoituvat automaattisesti”, sanoo Valtiokonttorin digijohtaja Nina Nissilä.

Tanssinopettaja hoitaa työt loppuun Mobiilivarmenteella ja lähtee kesälomalle

03.07.2017

”Kesäloma odottaa jo, mutta ensin hoidan toiminimeni laskut”, sanoo Kiki Molander. Mobiilivarmenteesta on tullut kehonhallinnan– ja tanssinopettajan uusin työkalu.

Ota käyttöön: