Kivitalossa tarvitaan kasveja ja Mobiilivarmennetta

1.6.2017

Elämäniloa, estetiikka ja tekniikkaa. Mitä muuta moderni nainen muka tarvitsee?

”Olen moderni nainen ja tartun hyviin teknologisiin uudistuksiin. Korttelimme sisäpiha sen sijaan saisi palata vanhoihin aidattomiin aikoihin”, kertoo helsinkiläisen jugend-talon hallituksen puheenjohtaja Tuija Vilpunaho.

”Jos minä saisin yksin päättää, perinteikäs korttelimme kokisi renessanssin. Seitsemän talon välille rakennetut aidat saisi ainakin osittain purkaa, jotta ihmiset pääsisivät käyttämään koko piha-aluetta.

Asun Helsingin Punavuoressa 1907 valmistuneessa kerrostalossa ja tiedän, että entisaikaan kortteleissa asukkaat kohtasivat pihoilla. En minä tänne enää ulkohuusseja ja halkoliitereitä kaipaa, vaan istutuksia ja istuimia. Ihmisiä puiden alle kesäpäivää viettämään ja talvella laskemaan koko korttelin yhteisestä pulkkamäestä. Sellaista nykyajan yhteisöllisyyttä.

Minun elämässäni yhdistyy estetiikka, tekniikka ja elämänilo. Siirryin tänä keväänä Mobiilivarmenteen eli sähköisen henkilöllisyystodistuksen käyttäjäksi.

Olen jo tunnistautunut sillä useisiin asiointipalveluihin pankista kauppaostoksiin. Suosittelen Mobiilivarmennetta myös isännöitsijällemme ja muille tutuille. Sen avulla ei enää tarvitse kanniskella pankkien tunnuslukulistoja ja tunnistautuminen on aiempaa turvallisempaa.

Mitä vähemmän elämässä on tarpeetonta huolta ja säätöä, sen parempi.

Taloyhtiömme isossa, ajoittain hermojakin koetelleessa saneerauksessa teetimme julkisivun, katon ja ikkunat uusiksi. Kunhan työvälineet saadaan pihasta, on ihana päästä naapuriporukalla suunnittelemaan talon elokuisia 110-vuotisjuhlia. Lopultakin pääsemme nauttimaan ainakin omasta pihastamme.

Jatkan myös naapuritalojen ihmisten kanssa pihakeskusteluja. Toivottavasti sielläkin väki innostuu edistämään yhteistä korttelipihaa.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Pohjoismaihin yhteinen sähköinen tunniste?

16.11.2017

Yhteispohjoismainen e-ID todistaisi henkilöllisyytemme sähköisesti missä tahansa Pohjoismaassa. Idean esitti Pohjoismaiden neuvosto, nyt sen toteuttamista edistävät maiden hallitukset.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

09.11.2017

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Klikkauslihas hapoille digikuntotestissä?

07.11.2017

Suomi.fi tarjoaa valtion ja kunnan palvelut yhden luukun periaatteella. Testasimme, missä kunnossa sen haetuimmat palvelut ovat, toimiiko Mobiilivarmenne ja miten lomakkeiden etsijän kunto kestää.

Ota käyttöön: