Axel Thesleffin promopäällikkö ei enää selviäisi ilman Mobiilivarmennetta

28.5.2017

Axel Thesleffin elektrohitin Bad Karma on kuullut jo yli 150 miljoonaa ihmistä. Artistin näkyvyyttä hoitava Richmond Ghansah löysi arkea helpottavan työkalun.

Meidän helsinkiläisravintolastamme African Potsista on tullut tosi suosittu. Myös monet taiteilijat ja muusikot tykkäävät käydä meillä.

Kerran tänne tupsahti lounaalle mies ihmettelemään, mikäs tämä afrikkalaispaikka oikein on. Tapani mukaan ryhdyin juttusille. Kävi ilmi, että tämä Oliver Obolgogiani edistää elektronista musiikkia tuottavan Axel Thesleffin uraa. Oliverista tuli kanta-asiakas ja pian hän toi Axelinkin meille syömään.

Meillä kemiat kohtasivat välittömästi. Axelia ja Oliveria kiinnosti, että olen jo vuosia toiminut rap-duo Tripple 2:n managerina. Aika pian Axel ja Oliver ehdottivat, että ryhtyisin myös Axelin promopäälliköksi. Mielelläni! Mutta olihan se hyppy uuteen, koska elektroskene oli minulle uutta. Piti vähän perehtyä.

Axelin ura on aivan ainutlaatuinen. Hänen Bad Karma -biisiä on kuunneltu YouTubessa 150 miljoonaa ja Spotifyssä 10 miljoonaa kertaa. Enemmän kuin kenenkään suomalaisen kappaleita ikinä.

Samaan aikaan olen tehnyt lujasti töitä taustalla, jotta Axelin musiikki leviäisi kotimaassa ja ulkomailla.

Axel on ollut Aamu-tv:ssä, Hesarissa ja YleX:ssä. Toukokuussa kävimme yhdessä Lontoossa, jossa Axel oli BBC:n haastattelussa. Sieltä Axel lensi Romanian keikalle, jossa hän on todella suosittu.

Elämästäni on tullut hurjan hektistä. Tilannetta helpottaakseni aktivoin puhelimeeni sähköisen henkkarin eli Mobiilivarmenteen. Sen ansiosta tunnistaudun nykyään sähköisiin palveluihin ilman pankin tunnuslukulistoja. Aiomme ottaa Mobiilivarmenteen myös African Potsissa ravintolan verkkoasiakkaiden käyttöön.

Ota Mobiilivarmenne käyttöösi

Mobiilivarmenne sujuvoittaa arkeasi

Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian asiakkaiden turvallinen ja helppo tapa kirjautua yli tuhanteeen eri verkkopalveluun. Sen avulla pääset eroon lukuisista eri salasanoista, sillä sinun täytyy muistaa vain valitsemasi tunnusluku ja oma matkapuhelinnumerosi.

Pohjoismaihin yhteinen sähköinen tunniste?

16.11.2017

Yhteispohjoismainen e-ID todistaisi henkilöllisyytemme sähköisesti missä tahansa Pohjoismaassa. Idean esitti Pohjoismaiden neuvosto, nyt sen toteuttamista edistävät maiden hallitukset.

Papintodistuksesta biopassiin – henkilöllisyyden lyhyt historia

09.11.2017

Minä olen minä. Mutta miten sen todistan? 1500-luvulla se tehtiin mainetodistuksella, nykyään se onnistuu Mobiilivarmenteella.

Klikkauslihas hapoille digikuntotestissä?

07.11.2017

Suomi.fi tarjoaa valtion ja kunnan palvelut yhden luukun periaatteella. Testasimme, missä kunnossa sen haetuimmat palvelut ovat, toimiiko Mobiilivarmenne ja miten lomakkeiden etsijän kunto kestää.

Ota käyttöön: